Om oss

Snickarglädje i Virke

Snickarglädje i Virke startades 2007 av Fredrik Friberg. Det var till en början ett enmannaföretag men tidigt började lillebror Olof också. Företaget har sakta växt och i början av 2017 bestämde Fredrik sig för att gå från enskild firma till aktiebolag och ”Snickarglädje i Virke Ab” såg dagens ljus. Företaget har fortsatt växa och i juli 2023 är vi 14 medarbetare.

Vi på Snickarglädje i Virke brinner för att göra ett bra jobb. Vi håller en konstant kommunikation med dig som kund. Vi respekterar era beslut men kommer alltid säga till om vi har förslag på en annan, kanske bättre, lösning. Vi kommer i tid – och skulle vi bli försenade så meddelar vi oss. Under arbetet vill vi ha roligt och omge oss med trevliga kollegor, underentreprenörer och kollegor.

Om arbetet är roligt är det mycket lättare att göra ett bra jobb. Vi vill göra så mycket som möjligt själva, det är då lättast att kontrollera kvaliteten. Vi har allt från det praktiska med egen grävmaskin, hjullastare, fullt utrustade arbetsbilar, alla nödvändiga maskiner men även mer mjuka värden som social kompetens, god kreditvärdighet, erfarenheten och kontakterna för att göra din byggdröm till verklighet!

Vi stödjer arbetet för hjärtsjuka barn och deras familjer

Walk4Life är ett välgörenhetsprojekt för Hjärtebarnsfonden som varje år samlar in pengar och skapar ljusglimtar för barn med medfödda hjärtproblem.

Se vad våra kunder säger om oss

Följ oss på sociala medier

Följ vår Facebook-sida för att hålla koll på det senaste från Snickarglädje i virke.

Shopping Basket