Våra tjänster

Är du osäker på hur du vill att ditt bygge ska se ut hjälper vi dig gärna med både estetiska tips men även konstruktionsritningar och arkitektritningar.

Det kan vara för din egen skull så klart, men det behövs även till eventuellt bygglov och dessutom underlättar det att prissätta bygget och givetvis behövs det i själva bygget.

Tillbyggnader

Vi gör varje år ett antal tillbyggnader, oftast av bostadshus. Det kan vara allt från ett enkelt uterum till 100 m2 lyxyta med stora skjutdörrar. Vi kan hjälpa dig med både arkitektritning, fasadritningar och konstruktionsritningar (och annat som behövs för bygglov och för att beräkna kostnaden). 

Allra helst gör vi helheten, dvs att vi tar ansvaret från A till Ö, vi har egna elektriker, rörläggare, plåtslagare eller vad det nu må vara. Under byggets gång har vi kontinuerlig kontakt med dig som kund för att involvera dig så mycket som du själv önskar.

takbyte av betongpannor thumbnail

Takomläggningar

Under årets varma månader, då risken för regn är mindre, gör vi många takomläggningar. Oftast består det av att byta eventuella skadade delar, ny takpapp och sen nytt takmaterial. Takpannor av betong eller tegel? Ytpapp? Plåttak? Shingel?

Vi hanterar alla typer av tak men vill, av förklarliga skäl, inte göra detta på vintern. Det är ren självbevarelseinstinkt. Och för din bostads skull.

vindombyggnad thumbnail

Vindombyggnad

Vad gör man då på vintern när det bara regnar och blåser? Vi har nischat oss på att inreda vindar. Så har du en kallvind som bara samlar fler och fler flyttkartonger så kan vi göra om detta till fin bostadsyta. Ska det vara något badrum? Ska det vara golvvärme? Något takfönster? Hur många sovrum ska vi få plats med. 

Vi hjälper dig gärna hela vägen i hamn och med vår rutin kan vi nästan alltid komma med kloka tips på hur man ska disponera rummen. När allt är klart sätter vi igen den smala vindstrappan och som krona på verket platsbygger vi en trappa som passar fint in!

Trädeck / uteplats

Vi bygger ofta trädeck och uteplatser där vi gärna kommer med förslag på fina detaljer. Ett skärmtak över? Deckbelysning? Något träd som ska byggas in eller varför inte en inbyggd rabatt med åretrunt-växter?

Vi har byggt ett hundratal uteplatser (trädeck) och vet vad vi pratar om. Fundera även på om du vill förbereda för t.ex. en badtunna eller ett kommande staket/vindskydd.

uterum thumbnail

Uterum

Vi hjälper dig gärna med uterum, oavsett ambitionsnivå. Ska det vara en integrerad del av huset, fullisolerat och med golvvärme där man kan samlas på julafton? Eller ska det vara något enklare för att förlänga sommaren någon månad till?

Vi hjälper gärna till med att ta fram det perfekta uterummet för dig eller om det ”bara” är att montera det du redan skaffat.

Staket / plank

För att skilja av tomten mot grannar, vägar eller annat hjälper vi dig gärna med att bygga staket, grindar, vindskydd.

Kombinera det gärna med att dra fram snygg downlight belysning eller kanske en integrerad vedförvaring?

Ritningshjälp

Är du osäker på hur du vill att ditt bygge ska se ut hjälper vi dig gärna med både estetiska tips men även konstruktionsritningar och arkitektritningar. Det kan vara för din egen skull så klart, men det behövs även till eventuellt bygglov och dessutom underlättar det att prissätta bygget och givetvis behövs det i själva bygget.

kök thumbnail

Kök

Varje år byter vi ett tiotal kök, och det har än så länge inte hänt att det inte blir en del extra arbete kring köket. Byta ut elen? Montera ny belysning? Är det gamla golvet slitet? Behöver ni ta ner någon bärande vägg? Byta ut något fönster? Vi tar helheten om du önskar.

Shopping Basket